Jesteś tutaj: Strona główna > z wieprzowiny > Schab z serem

Schab z serem

Porcja dla 4 osób

  • 4 plastry schabu
  • 4 plastry sera żółtego
  • ketchup
  • majonez
  • sól
  • pieprz

Schab trochę rozbijamy, solimy doprawiamy pieprzem i podsmażamy chwilkę na patelni. Przekładamy schab na blachę i smarujemy go od góry majonezem i ketchupem i zakrywamy żółtym serem. Pieczemy w piekarniku w 180 stopniach aż schab całkiem nie zmięknie i ser się nie podsmaży. Podajemy z sałatkami i ziemniakami.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Schab z serem, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Zobacz podobne przepisy

loading...

Tagi:

Comments are closed.

DianaGotuje.pl 2013