Jesteś tutaj: Strona główna > dania główne > Tagliatelle z szpinakiem

Tagliatelle z szpinakiem

Porcja  dla 4 osób

tagliatelle z szpinakiem

tagliatelle z szpinakiem

  • Opakowanie tagliatelle
  • 1 kg świeżego szpinaku
  • pół kostki masła
  • trochę oliwy
  • sól
  • pieprz

 

 

Myjemy szpinak i wrzucamy na rozgrzane masło, dodajemy sól, pieprz i dusimy aż zmięknie. Tagliatelle gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy odcedzamy i wrzucamy do szpinaku. Możemy dodać troszkę oliwy i gotowe.

tagliatelle z szpinakiem

tagliatelle z szpinakiem

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Tagliatelle z szpinakiem, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Zobacz podobne przepisy

loading...

Tagi:

Comments are closed.

DianaGotuje.pl 2013