Jesteś tutaj: Strona główna > przekąski > Śledź w sosie śmietanowym

Śledź w sosie śmietanowym

Porcja dla 4 osób

  • opakowanie śledzi w oleju a la matias
  • 400 gr śmietany
  • 1 jabłko
  • 2 ogórki kiszone
  • sól
  • pieprz
  • 3 łyżki stołowe majonezu

Śledzie wyjmujemy z oleju i kroimy na większe kawałki, wrzucamy do miski. Śmietanę mieszamy z majonezem , startym na grubszej tarce jabłkiem i ogórkiem, doprawiamy do smaku i zalewamy sosem śledzie. Odstawiamy do lodówki żeby się przegryzły.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Śledź w sosie śmietanowym, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Zobacz podobne przepisy

loading...

Tagi:

Comments are closed.

DianaGotuje.pl 2013